Publicerad 2014-01-20 10:55:00 i Allmänt,

Lite bilder från veckan som passerat. Inte den sämsta veckan i mitt liv, om man säger så.

 
Har ätit goda frukostar med fantastisk utsikt. Varit på visit i regnskogen. Sett apor och elefanter och vattenfall. Badat, solat och ätit frukt. Släppt allt det där med jobb och myndigheter och framförallt disk! Och dammsugning! Fattar ni vad skönt att inte ens nästan behöva dammsuga?? Eller plocka undan från bordet? Skölja av en tallrik?
 
Ätit mängder av kokosnöt i alla dess former har jag gjort också, som synes på två nedersta bilderna. En hel del coconut fruit shakes har glidit i kan jag avslöja.
 
Kanske blir en till nu... 
 
 

Publicerad 2014-01-17 11:08:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Här är en bild på vårt boende just nu:


............... skoja! Är alldeles för skrajsen för djur osv för att bo sådär. Vad tror ni om mig egentligen??
Här nedanför kommer några sanna bilder på boendet. Det är som små enkla "hus" i ett inhägnat område. Det där de där blå husen ni ser på bilden, jag och Joel bor på undervåningen och Anna och Adam på övervåningen. Pool har vi också. Rummen kostar 700 bath/natt, alltså ca 73 SEK per person och natt. Absolut värt tycker jag. Det är ingen AC, utan bara fläkt men det räcker hur bra som helst. Jag fryser till och med på nätterna!?!?!? Måste sova med extra typ filt.Trodde ej att det skulle ske? I Thailand? Trodde att det var mer som typ Turkiet där man är konstant blöt. Det här är ju helt perfekt. Vädret är långt över förväntan, inte jobbigt alls!





 
Kolla bilden till höger här ovanför! Några thailändare som bor i de där hyddorna året om, då måste de ju såklart ha parabol. Hihihihi. Kontraster är härligt.
 
Bilden till vänster här ovanför är några bungalows som vi bodde i före detta ställe. Gillades EJ. Ser kanske lite mysigt ut men skenet bedrar säger jag bara. Heeeeela natten var det någon typ av ganska stora djur som jagade varandra PÅ VÅRT TAK. Inte okej. Blev inte många timmar sömn den natten. Nu har vi bara ödlor som husdjur...
 
 
-------------------------------------
 
Måste också visa vart vi brukar äta vår favoritmat. Hos en liten tant som heter Oan och hennes man. Hon gör godaste thaimaten. Och så billigt. En pad thai kostar 40 bath, vilket är under 9 SEK. Titta vad gullig hon är!
 
 
 
I övrigt har vi det himla bra måste jag säga. Inga missöden so far. Förutom en miljard myggbett på kröppen min. Men det  gör inget.
 
 
 
Glöm inte att klä er varmt där hemma. Har hört att det ska vara lite brr brr-varning i Sverige just nu.
Puzzzzzzz!
 
 

Publicerad 2014-01-14 12:53:00 i Allmänt,

Hej!
 
Första veckan av denna resa har nu passerat. Och vilken fin vecka det har varit! Fin och någorlunda fullspäckad. Vi har flyttat runt en del, men har nu hittat en perfekt ställe där vi kommer vara bosatta minst en vecka framåt.
 
KL KL hostel heter det och rekommenderas varmt av mig om man vill bo enkelt men frächt vid Lonely Beach på Koh Chang. I skrivande stund befinner jag mig receptionen. Lite av ett hippieställe, titta vad mysigt:
 
 
 
Vårt första stopp på denna resa var Bangkok. Där bodde vi på ett ganska så bra hotell bredvid en sköldpaddsuppfödning. Som ni kanske förstår så låg det inte direkt i Bangkok city. Thailändarna där hade typ ej sett så långa och ljusa människor som vi i sina liv. Men ca 20 min med skytrain så var man inne i smeten och där fanns det varken sköldpaddor eller förvånande thailändare så långt ögat kunde nå. Men mycket annat! Adam höll till exempel på att bli arresterad för rökning på otillåten plats. Vad jag har hört är thailänska fängelsen inte drömboendet, så det var tur att han klarade sig.

 

Efter två-tre dagar i Bangkok reste vi vidare med en galen chaufför till ön Koh Chang. Här är det som sagt fantasticoo! 
 
 


Jag uppdaterar lite mer angående det inom kort. Ha det bra så länge!
 
 
 



Publicerad 2014-01-06 23:08:41 i Allmänt,

Den sista svenska natten nalkas. Antagligen inte den sista någonsin, men för en längre tid framåt. Natten därefter kommer att vara klibbig... varm... kanske fylld med surrande myggor och tutande bilar. Vad vet jag.
 
Jag är i alla fall redo. Biljetten är bokad, lägenheten är uthyrd och sandalen är packad. Har till och med lärt mamma skype. Mer förberedd än så här kan man knappast bli. 
 
 
När uppkopplingen tillåter kommer jag att använda denna blogg för att skriva lite om vad som är på gång. Tills dess önskar jag mig själv och mitt sällskap en trevlig resa!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela